Ünlülerin Kına Geceleri

21.08.2020
1.859
Ünlülerin Kına Geceleri

ÜNLÜLERİN KINA GECELERİ

Ünlülerin Kına Geceleri nasıl oldu? 2017 Ünlüler arasında yıla kim damgasını vurdu? Ünlülerin Kına Kıyafetleri nasıldı? Ünlülerin Kına  Saç Modelleri kim tarafından hazırlandı? Ünlülerin Kına Gecesi Müzikleri arasında hangi şarkılar vardı. Ünlülerin Kına Kaftanı kimin tasarımıydı? Ünlülerin Kına Gecesi Aksesuarları nelerdi? Hepsinin cevabı şu an okumakta olduğunuz içerikte gizli.

Evet 2017 yılında da Neslihan Alkoçlar’dan, Buse Terime, Fahriye Evcen’den, Serdar Ortaç’ın yabancı gelinine kadar bir çok ünlü isim dünya evine girdi. Ünlülerimiz arasında bazıları o kadar popülerdi ki günlerce düğünlerinde ne giyindiklerinden, nerede kına yaptıklarına kadar uzun uzun yazıldı, çizildi ve konuşuldu. Hatta davetli listeleri bile titizlikle incelendi. Saç modeli gibi ayrıntılar da özellikle genç gelin adaylarımız tarafından takip edildi. Bizde bu yazımızda Ünlülerin Kına Geceleri ni sizin için derledik. Nerede yaptılar, nasıl yaptılar, kimler katıldı gibi her detay aşağıda ki paragraflarda açıklanacak. Yine birbirinden ilginç görsellerde sizler için paylaşacak buyurun başlayalım.

Bir an kendinizi süper zengin olarak düşünseniz, nasıl bir kına gecesi hayal ederdiniz? Sıra dışı, eğlenceli, aşırı görkemli falan! Evet tabi ki yazımıza konu olan ünlülerde tam olarak sizin hayalini kurduğunuz gibi bir gece yaptı kendilerine. İlk aşamadan başlayacak olursak Ünlülerin Kına Kıyafetleri yerli ve yabancı modacılar tarafından tasarlandı. Ünlü gelinlerimiz de tıpkı biz sıradan insanlar gibi 🙂 gecelerinde kırmızı renklere ağırlık verdi. Nadiren bindallı giymeyen vardı. Ama onlar dışında ki ünlülerimizin hemen hemen hepsi kına yakma merasimlerinde bindallı giyindi. Kına yakmadan önce ve sonra 2 – 3 farklı kıyafetle ilgileri üzerlerine çekmeyi başaran kızlarımız kısa ve seksi etek ve abiyelerle göz doldurdu. Özellikle Fahriye Evcen en çok konuşulan gelinlerimizden bir tanesi idi. Hem bindallı, hem beyaz hemde kırmızı bir kıyafetle davetlilerin karşısına çıkan Evcen inanılmaz seksiliği ile kendi gecesine damga vurdu.

Ünlülerin Kına Saç Modelleri de bu sene fazlaca konuşuldu. Bazı gelinler kendi gecelerinde kuaförlerine fotoğraflar göstererek aynı tasarımları istedi. Belkide Ülkenin en iyi kuaförlerinden çıkan saçları sizin kuaförünüzde yapa biliyor mu bilmiyoruz ama söz konusu saç modeli olunca Serdar Ortaç’ın değerli eşi Chloe Loughnan herkesi gölgede bıraktı. Tarife gerek yok. Ne denli harika göründüğüne görsellerden sizde bakabilirsiniz. Yabancı gelinimiz de tıpkı diğer gelinlerimiz gibi Türk usulü bir kına gecesi gerçekleştirdi. Kendisini aldığı bu cesur karardan dolayı tebrik ederiz.

Ünlülerin Kına Gecesi Müzikleri aslında ünsüzlerin ki ile aynıydı. Ne bekliyorduk ki. Müzik evrensel bir dildi ve herkes tarafından konuşulabilirdi. Tabi ki onların kına gecelerinde de oyun havaları çaldı. ‘Erik dalı gevrektir’ adlı şarkıda onlarda oynadı. Kına yakılırken hep bir ağızdan ‘yüksek yüksek tepelere’ adlı türküyü onlarda söyledi. Bir fark vardı diyebiliriz sadece. Hareketli ve yöresel Türk şarkılarının yanı sıra dünya eserleri ve yabancı şarkılarda onların gecelerinde fazlası ile çaldı. Bizim gibi sadece oyun oynamadılar yani.

ünlülerin-kina-gecesi-sarkilari
ünlülerin-kina-gecesi-kina-kiyafetleri
ünlülerin-kina-gecesi-bindallilari
ünlülerin-kina-gecesi-kac-para
ünlülerin-kina-gecesi-serdar-ortac
ünlülerin-kina-gecesi-kina-mekanlari
ünlülerin-kina-gecesi-fahriye-evcen
ünlülerin-kina-gecesi-nasil-olur
ünlülerin-kina-gecesi-büsra
ünlülerin-kina-gecesi-sinem-kobal
ünlülerin-kina-gecesi-sinem-kobal

Ünlülerin Kına Kaftanı olarak ta ağırlıklı olarak yine kırmızı renkler seçilmişti. Altın yaldızlı bol işlemeli kaftanlar, aksesuarlarla birleşince inanılmaz bir kombin oluşturdu. Chloe Loughnan hanım gibi kırmızı renk dışı tercih yapan ünlülerimiz de vardı. Hatta saygıdeğer hanım efendi Buse Terim pembe bir kaftan seçimi yaparak bu senenin en sıra dışı kına kızı oldu. Hangi renk olursa olsun, nasıl görünürse görünsün kaftanın her kadına çok yakıştığını düşünüyoruz. Bu nedenle bizde kendi yaptığımız organizasyonda sizler için süper tasarımlar ortaya koyuyoruz. Tekrar konumuza dönecek olursak 2017 ünlü kına gecelerinde gelinlerimizin ortak tercih ettiği kaftan modeli ise kabarık olan modellerdendi. Sanki hepsi anlaşmış gibi bu tarz kaftanları kendilerine yakıştırıp giyindi.

Ünlülerin Kına Gecesi Aksesuarları denilince durup bir düşünmek lazım. Çünkü 20 yıldır kına organizasyonları yapan bizleri bile hayrete düşüren aksesuar ve tasarımlar o gece yerlerini almıştı. Kaldı ki biz Ankara’nın en büyük firmasıyız. Sadece aksesuarlar için aralarında Hindistan’ın da bulunduğu bir çok ülke gezip sizleri en iyi ve en yeni aksesuarlarla buluşturduk. Onlar bizden daha çok gezmiş olacak ki karşımıza çıkanlar bizi bile hayrete düşürdü. Taçlarından tuttun da tahtlarına kadar olağan üstüydü. Siz hiç pırlanta kaplama bindallı tacı gördünüz mü? Biz gördük. 2017 yılının ünlüler kına gecelerinde dudağımız uçukladı.

2017 Ünlüler Kına Geceleri ünlülerdi falanlardı filanlardı ama organizasyonları da alt tarafı kına gecesiydi işte. Bizde sizler için mekanınıza kına tahtı getiriyoruz. Hemde ünlü kızlarımızın kullandıklarından daha görkemli olanlardan. Onlarınkinin altın kaplama olması detayını es geçersek bizim tasarımlarımızın daha iyi durduğunu söyleyebiliriz. Ne kadar oyun havaları çaldı desek te boş. Oyun havalarının hakkını veremediler ki. Emin olun bence siz bir arkadaşının kınasında daha çok eğlenirsiniz bir ünlününkinden. Çünkü bize göre oralarda sadece şaşa var. Birde bolca gösteriş. Davetlilerinde ünlü olduğunu hesaba katacak olursak öyle bir kınada ne denli sıkılacağımızı tahmin etmek hiç de zor değil.

2018 Ünlüler Kına Geceleri nasıl olur bunu şimdiden kestirebilmek zor ama bir kına yapan kendininkinden önce yapanı her anlamda geçmek istiyor bu kesin. Kınaların zamanına bakarsak git gide ne kadar lükse kaçıldığını anlamak hiç de zor değil. İnanılmaz kısa eteklerle boy gösteren davetliler, onlardan firikik yakalamak için canını dişine takan gazeteciler, ismini telafuz etmekte zorlanacağımız abartılı bir yemek listesi. Öyle işte kuru pasta ve bolca limonataya değişilmez bizim kına geceleri.

Az çok anlatmaya çalıştık Ünlülerin Kına Geceleri ni. Her konuya detaylıca değinip merakınızı gidermeye çalıştık. Ünlülerin Kına Kıyafetleri nin aynısını terzilerimizin de dikebildiği nide söyleyelim yeri gelmişken. Ancak Ünlülerin Kına Kaftanları gibi altın ve pırlantadan da değil. Ünlülerin Kına Gecesi Müzikleri teker teker diğer yazımızda paylaşıldı. Oradan şarkıları indirebileceğiniz gibi dilerseniz sadece dinleye de bilirsiniz. Ünlülerin Kına Saç Modelleri görsellerde mevcut. Sizin için epeyce uğraşarak profilden fotoğraflar bulup koyduk. Ünlülerin Kına Gecesi Aksesuarları nın tamamı elimizde mevcuttur. Talep etmeniz halinde Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderilebilir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.